Vi kallar oss gärna en riktig bokhandel, en bokhandel där böckerna står i centrum. Som fristående bokhandel är varje bok utvald av oss själva. Vi prioriterar de böcker vi själva tycker om. Vi vill att en bra bok skall finnas tillgänglig länge eftersom en bok är ett hantverk som kanske tagit år att skapa. Därför får många böcker leva längre hos oss.

Vår bokhandel skall vara en plats för möten, och vi vill att den präglas av kvalitet, kunskap och service – en personlig bokhandel som drivs av vår passion för böcker och läsande.

Vi bjuder ofta och gärna in författare till bokhandeln, dessa kvällar blir fort fullsatta och är alltid mycket berikande. De spelar ingen roll om det är lokala författare eller de mest kända – alla har en historia att berätta.

Vi har en mycket välsorterad avdelning med barn- & ungdomsböcker som vi månar mycket om. Dessutom har vi naturligtvis skönlitteratur samt fackböcker i de flesta ämnen, från reseguider till kokböcker. Och så klart en stor pocketavdelning.

Det vi inte har i butiken beställer vi gärna hem, svenskt och utländskt, nytt eller antikvariskt. Vårt sortiment är näst intill gränslöst.

Dessutom är vi en välsorterad pappers- & kontorshandel.