På tisdag kl 9.00 öppnar vi för Årets Stora Bokrea, och då menar vi inte en massa nyheter som var storsäljare i julas utan ett handplockat urval, mycket ur vårt eget lager, en del udda titlar och godbitar som du kanske inte ens visste fanns! Vårt motto är ju ”Kom och låt dig överraskas”, och vi hoppas du tycker att det blir så nu också! Vårt reaupplägg förra året var populärt, så vi gör likadant i år: Ungefär hälften av alla reaböckerna hittar du uppe i butiken, och resten i vårt Rearum i källaren, där vi drar av 50% av reapriset! Dessutom håller hyllorna i vårt Antikvariska rum på att sprängas, och där fyndar du böcker för bara några tior!

Som om inte detta vore nog lämnar vi 20% rabatt på alla ordinarie priser på övriga böcker i butiken hela veckan (gäller dock ej på lokallitteratur)!

Sist men absolut inte minst:
Böcker + Fika = Sant!
På tisdag är det ju Fettisdagen, och köper du böcker för 300 kr bjuder vi på en Semla på Conditori Cecil! Handlar du böcker för 600 kr bjuder vi på två Semlor osv… OBS:Gäller endast på tisdag!

Varmt välkommen till en riktig bokrea i en riktig bokhandel! Ungefär 2.500 reatitlar väntar på dig, och vi tipsar mer än gärna om våra egna favoriter när du kommer in!