London

Vill du ha en lite annorlunda guide till en stad du kanske trodde att du kände?

Det här är boken för dig som har hunnit besöka London en eller flera gånger och besökt de traditionella sevärdheterna, men nu vill veta mer om staden och hur den ser ut bortanför de välbesökta turiststråken.

Till fots lär du känna ett annat London. Här presenteras tio ”walks” av varierande längd, från 2,5 till 10 km. På din väg genom Londons varierade stadsdelar får du uppleva mycket du inte kände till tidigare. Du får följa floder som inte längre syns och upptäcka gränder du inte trodde fanns. Intressanta byggnader, historiska platser och vackra grönområden presenteras i en skön och personlig blandning. Från start till mål har du inte en tråkig minut, utan blir underhållen med historiska fakta, roliga anekdoter, spännande tips och kanske också lite kändisskvaller.

Du kommer att älska Great London Walks. Det räcker med att du tycker om att uppleva saker till fots, i lagom takt och under bekvämt långa sträckor. Det här är en reskamrat som håller för många besök till en av världens mest mångfacetterade städer, så ta på dig ett par bekväma skor och gör London till din stad!

Bosse Bjelvenstedt är en hängiven anglofil som sedan början av 80-talet har rest runt i stora delar av Storbritannien. Bosse är utbildad på Beckmans i Stockholm och har sedan dess arbetat med reklam och marknadsföring i olika former.

Vi bjuder på dryck med nåt gott till. Pris 100 kr/person. Bindande föranmälan. Vid vackert väder kommer vi att vara på bokhandelns innergård.