Kvällen inramas med musik av Bengt Forssberg.

Jagrell

 

Redan 1975 skrev Eva Jagrell sin första bok, Dansa min själ. I den här boken, Dansa vidare, som är skriven 37 år senare, har hon passerat en ny milstolpe i sitt liv.

… ”I de flesta kulturer och tider har människan haft övergångsriter som markerat att något nytt väntar … Vi behöver spegla varandra och dela våra erfarenheter, hjälpa varandra när frågorna blir många och svåra. Leta efter svar hos dem som redan passerat milstolpen. Hjälpa oss själva genom att våga känna efter och uttrycka vad vi upplever. Det är därför jag skriver igen! Genom orden hoppas jag frigöra och möta det nya som väntar” …

Eva Jagrell, poet, föreläsare om meditation och livsåskådningsfrågor, tidigare svensklärare på högstadiet i Laholm. Eva har också varit handledare i SFI – Svenska för invandrare.

Bengt Forssberg är autodidakt konstnär som främst arbetar i akvarell. Han har illustrerat flera av Evas böcker och också tonsatt flera av hennes dikter.

Vi bjuder på dryck med nåt gott till. Pris 100 kr/person. Bindande föranmälan. Vid vackert väder kommer vi att vara på bokhandelns innergård.